Omet navegació

4. Implementació

Temporització: 2.5 hores

4.1 Implementació del pla d'estalvi i eficiència energètica

Aplica el pla que has dissenyat en les teves màquines personals, configura els dispositius i sistemes segons les teves recomanacions, i monitora els resultats.

Llicència: klipartz


Per desenvolupar l'activitat 4.1, segueix aquests passos detalladament:

 1. Revisa el teu pla: Abans de començar, dona una altra ullada al teu pla per assegurar-te que tot està clar. Si tens cap dubte, aquest és el moment de sol·licitar aclariments.
 2. Prepara't per a la implementació: Assegura't de tenir tot el que necessites per a la implementació. Això pot incloure accés als teus dispositius, una connexió a Internet, si cal, i qualsevol altre material que puguis necessitar.
 3. Implementa el teu pla: Segueix el teu pla pas a pas, realitzant les modificacions de configuració necessàries en els teus dispositius. Recorda que l'objectiu és optimitzar l'ús de l'energia, així que intenta ser tan eficient com sigui possible.
 4. Monitora els resultats: Després d'haver implementat el teu pla, observa quins canvis es produeixen en l'ús de l'energia. Això pot significar l'ús de les funcions de monitoratge d'energia dels teus dispositius, o simplement veure si la durada de la bateria canvia.
 5. Ajusta si és necessari: Si notes que alguna part del teu pla no està funcionant com esperaves, no dubtis a fer ajustaments. L'objectiu és aprendre i millorar, així que és normal que hagis de fer canvis al llarg del camí.
 6. Aporta evidències: documenta gràficament l'aplicació del pla amb fotografies o altres elements multimèdia el que has fet.

Documenta: Prepara un informe detallat de la implementació del teu pla d'estalvi d'energia. Aquest informe ha d'incloure una descripció del que has fet, els resultats que has observat, i qualsevol ajustament que hagis hagut de fer. Assegura't que l'informe és clar, ben organitzat i professional. Aquest serà la teva principal evidència de l'aprenentatge en aquesta activitat.

4.1 Implementació del pla d'estalvi i eficiència energètica (15% de la nota final)
 ComplertParcialment complertNo complert
Descripció de la implementacióEs descriu de forma completa i detallada la implementació (2)Es descriu parcialment la implementació, amb detalls importants que falten (1)No es descriu la implementació (0)
Anàlisi de resultatsS'analitzen de manera completa tots els resultats (2)S'analitzen alguns resultats, però no tots o de manera incompleta (1)No s'analitzen els resultats (0)
Reflexió finalLa reflexió final és clara i precisa (2)La reflexió final és vaga o imprecisa (1)No hi ha reflexió final (0)
 • Activitat
 • Nom
 • Data
 • Puntuació
 • Notes
 • Reinicia
 • Imprimeix
 • Aplica
 • Finestra nova

Preguntes per a la Reflexió i el Raonament Crític

(Individual)

 1. Quina importància té la fase de monitoratge en la implementació del teu pla d'estalvi d'energia? Com aquesta fase podria afectar la viabilitat a llarg termini del teu pla?

 2. Com podries utilitzar les dades i resultats recollits durant la fase de monitoratge per a prendre decisions més informades en futurs plans o projectes relacionats amb l'eficiència energètica?

 3. Quins serien els passos a seguir per escalar el teu pla d'estalvi d'energia a un entorn més gran, com ara una organització o una comunitat? Quins desafiaments anticipes en aquesta escalada?

Creado con eXeLearning (Ventana nueva)