Omet navegació

Inici

Introducció

Benvinguts a la nostra Situació d'Aprenentatge (SA) titulada "La Seguretat Digital i el Benestar en l'Entorn Educatiu", que forma part de l'assignatura de Digitalització de 4t d'ESO. Aquesta SA té com a objectiu principal que vosaltres, els alumnes, us convertiu en experts en seguretat digital i benestar, construint un programa de formació destinat a altres joves de la vostra edat.

Aquesta tasca es divideix en diverses fases. Iniciarem amb una discussió grupal i un qüestionari en línia per avaluar el vostre coneixement previ sobre seguretat i benestar digital. Seguidament, realitzareu una investigació en petits grups sobre mesures preventives i correctives en seguretat digital. També tindreu l'oportunitat de veure una xerrada virtual (o veure un vídeo) d'un expert en el camp i participar en una sessió de preguntes i respostes.

Un cop hàgiu obtingut aquesta informació, fareu un resum individual per consolidar el vostre aprenentatge. Finalment, treballareu en equip per crear un programa de formació en seguretat i benestar digital, que inclourà una presentació, materials didàctics, i un pla de sessions.

Amb aquesta SA, aconseguireu una comprensió profunda de l'impacte i la importància de la seguretat digital i el benestar en l'educació i la vida quotidiana. També desenvolupareu habilitats valuoses de col·laboració, investigació, i presentació, així com competències digitals essencials per al segle XXI.

Tornar a: Digitalització, 4t ESO

Creat amb eXeLearning (Finestra nova)