Omet navegació

Inici

Introducció

Benvinguts a la Situació d'Aprenentatge (SA) de l'assignatura de Digitalització de 4t d'ESO titulada «Aprenentatge Digital per a un Món Sostenible: Desenvolupant una App Ecològica». Aquesta SA us proposa un repte apassionant: desenvolupar una aplicació per a mòbils que promogui la conscienciació sobre els problemes ambientals i ajudi a viure de manera més sostenible.

Durant aquesta experiència d'aprenentatge, treballareu en equip per a passar pel procés de disseny i desenvolupament d'una aplicació, des de la generació d'idees fins a la seva implementació i difusió. Començareu investigant problemes ambientals importants i explorant altres aplicacions similars.

Després, passareu a aprenentatge més tècnic, familiaritzant-vos amb la creació d'aplicacions per a mòbils, la programació i la realitat augmentada. Durant aquesta fase, també rebreu formació sobre pensament de disseny i pensament computacional.

En la fase d'estructuració, millorareu el disseny de la vostra aplicació i preparareu un pla de desenvolupament clar. Finalment, en la fase d'aplicació, portareu a la pràctica el que heu après per a desenvolupar una versió bàsica de l'aplicació, crear un vídeo promocional i difondre el vostre treball.

Es tracta d'una oportunitat única per a combinar el vostre interès per la tecnologia amb la vostra passió per un món més sostenible.

Tornar a: Digitalització, 4t ESO

Creat amb eXeLearning (Finestra nova)