Omet navegació

3. Estructuració

Temporització: 1 hora

Què hem après?

Després d'explorar i aprendre sobre els bacteris i arqueobacteris en profunditat, és el moment d'estructurar tot el que has après i connectar-ho amb el teu context de vida. A través d'aquestes activitats, seràs capaç de consolidar el teu aprenentatge i entendre la rellevància del que has après.

Instruccions per a l'Activitat 3.1:

 1. Començaràs creant un mapa conceptual que resumi els conceptes clau que has après sobre bacteris i arqueobacteris. Pots utilitzar eines en línia o simplement paper i llapis.
  Producte esperat: Un mapa conceptual complet amb tots els conceptes clau sobre bacteris i arqueobacteris.
 2. Assegura't d'incloure detalls sobre les diferents característiques, funcions, i la importància ecològica de cada un.
 3. Treballaràs individualment en aquesta tasca.
 4. Temporització: 30 minuts.

Instruccions per a l'Activitat 3.2:

 1. Després de crear el teu mapa conceptual, es farà una discussió en classe on compartiràs el teu treball amb els teus companys. Producte esperat: Participació activa en la discussió.
 2. Intenta explicar com aquests conceptes es relacionen amb el teu context de vida, com els bacteris i arqueobacteris influeixen en la teva vida quotidiana i el medi ambient en general.
 3. Aquesta activitat es realitzarà en una agrupació gran (tota la classe).
 4. Temporització: 30 minuts.

Recordeu que tot el treball que feu serà part del vostre dossier, així que assegureu-vos de seguir les instruccions acuradament i completar tots els passos. La vostra comprensió i capacitat per connectar aquest coneixement amb la vostra vida quotidiana són clau per aquestes activitats.

Rúbrica

Què hem après?
 Incomplert Bàsic Adequat Exemplar
Compleció i complexitat del mapa conceptualEl mapa conceptual està incomplert i/o no mostra comprensió clara dels conceptes. (1)El mapa conceptual està complet, però la representació de les relacions entre els conceptes és limitada o confusa. (2)El mapa conceptual està complet i mostra una comprensió adequada dels conceptes i les seves relacions. (3)El mapa conceptual està complet, detallat i mostra una comprensió profunda i clara dels conceptes i les seves relacions. (4)
Aplicació del coneixement a la vida quotidianaNo hi ha evidència d'aplicació del coneixement a la vida quotidiana. (1)L'aplicació del coneixement a la vida quotidiana és limitada i/o no és clara. (2)L'aplicació del coneixement a la vida quotidiana és clara i rellevant. (3)L'aplicació del coneixement a la vida quotidiana és detallada, perspicua i mostra una comprensió profunda. (4)
Participació en la discussió de classeNo participa en la discussió o la seva contribució és irrellevant o incorrecta. (1)Participa en la discussió, però les seves contribucions són limitades en profunditat o precisió. (2)Participa activament en la discussió i les seves contribucions són adequades i correctes. (3)Participa activament en la discussió aportant idees profundes, correctes i rellevants, enriquint així la discussió. (4)
 • Activitat
 • Nom
 • Data
 • Puntuació
 • Notes
 • Reinicia
 • Imprimeix
 • Aplica
 • Finestra nova

Creat amb eXeLearning (Finestra nova)