Omet navegació

Inici

Introducció

En aquesta situació d'aprenentatge us submergeix en l'apassionant món de la immunologia. A través de diverses activitats pràctiques i teòriques, descobrireu el complex i vital sistema immunitari que protegeix el cos humà contra les malalties.

En la primera fase, aprendreu els fonaments de la immunitat i les diferències entre la immunitat innata i adquirida. A partir d'aquí, esdevindreu investigadors, explorant diferents patologies que poden afectar el sistema immunitari, en especial les malalties autoimmunes. Aquesta fase us permetrà desenvolupar habilitats de recerca i d'anàlisi crítica de la informació.

Posteriorment, us posareu en la pell d'un científic per a investigar a fons una malaltia autoimmunitària en concret, creant un informe detallat i científic. Aquesta fase posarà a prova la vostra capacitat per a sintetitzar informació complexa en una presentació comprensible i rigorosa.

Finalment, l'activitat d’aplicació culmina amb un debat ric en informació sobre el que heu après i una reflexió sobre com la societat pot ajudar a prevenir o tractar les malalties autoimmunes. L'objectiu final d'aquesta unitat és que adquiriu una comprensió profunda del sistema immunitari, aprengueu sobre les malalties que l'afecten i desenvolupeu habilitats d'investigació, d'argumentació i de comunicació científica. Prepareu-vos per a una aventura de descobriment i aprenentatge!

Tornar a: Optativa de Biomedicina de 1r de Batxillerat

Creado con eXeLearning (Ventana nueva)