Omet navegació

Inici

Introducció

La Situació d'Aprenentatge titulada «Desenvolupament i diversitat sexual» és una part clau de l'optativa de Biomedicina de 1r de Batxillerat. En aquesta SA, es tractaran temes crucials sobre el desenvolupament sexual humà i la diversitat, posant un especial èmfasi en el respecte i la inclusivitat.

En les activitats inicials, es començarà amb un pretest que servirà per aconseguir una base sobre el vostre coneixement actual en aquest tema. Seguidament, es desenvoluparà una recerca inicial per explorar en profunditat els conceptes bàsics del desenvolupament sexual humà i la diversitat sexual.

En les activitats de desenvolupament, treballareu en grups per recollir informació i aprendre més sobre aquesta temàtica. A través d'activitats de reflexió en grup, obtindreu una comprensió més profunda del tema.

La fase d'estructuració inclourà l'elaboració d'un mapa conceptual que reflecteixi el vostre enteniment del desenvolupament i la diversitat sexual. També haureu de dur a terme una activitat de pensament crític que us farà reflexionar sobre els prejudicis i estereotips associats amb la diversitat sexual.

Finalment, en les activitats d'aplicació, posareu a prova els vostres coneixements creant materials educatius per a altres estudiants, contribuint a la construcció d'un entorn d'aprenentatge més inclusiu i respectuós. Cada etapa de la SA serà avaluada amb rúbriques específiques per assegurar que aconsegueixis els objectius d'aprenentatge.

Esperem que aquesta SA us ofereixi una oportunitat valuosa per aprendre, reflexionar i aplicar els vostres coneixements de maneres significatives.

Tornar a: Optativa de Biomedicina de 1r de Batxillerat

Creat amb eXeLearning (Finestra nova)