Omet navegació

Inici

Introducció

«El sistema nerviós i la salut»  està dissenyada per oferir-vos una comprensió profunda del sistema nerviós, les seves funcions i com determinades malalties poden afectar-lo.

Començarem amb una discussió en grup per identificar els vostres coneixements previs sobre el sistema nerviós. Després, cada un de vosaltres investigarà sobre l'estructura i funcionament del sistema nerviós i presentarà un resum escrit dels vostres descobriments.

A continuació, realitzareu una recerca individual sobre una malaltia específica que afecti el sistema nerviós. Haureu d'incloure informació sobre les seves causes, símptomes, efectes i tractaments actuals, incloent teràpies gèniques i cel·lulars. La vostra investigació culminarà amb la redacció d'un informe detallat.

Després, cada un de vosaltres prepararà una presentació sobre la malaltia escollida, destacant les principals troballes i com aquesta afecta el sistema nerviós. Aquesta presentació contribuirà a consolidar el que heu après i a compartir els vostres coneixements amb els vostres companys.

Finalment, aplicareu tot el que heu après escrivint un assaig argumentatiu en grup sobre les implicacions ètiques de l'ús de teràpies gèniques i cel·lulars per tractar la malaltia que heu estat investigant.

Aquesta unitat és una gran oportunitat per apropiar-vos dels conceptes científics, perfeccionar les vostres habilitats de recerca i desenvolupar el pensament crític i argumentatiu. Estem impacients de veure les vostres descobertes i aprendre junts en aquest procés.

Tornar a: Optativa de Biomedicina de 1r de Batxillerat

Creado con eXeLearning (Ventana nueva)