Omet navegació

Inici

Introducció

La Situació d'Aprenentatge (SA) «La Xarxa Com a Aula: Edició, Comunicació i Publicació Digital» de l'assignatura de Digitalització de 4t ESO, és una oportunitat per aprofundir en les vostres competències digitals en un món cada cop més connectat. A través d'una sèrie d'activitats pràctiques, treballareu en grups i individualment per millorar les vostres habilitats de cerca d'informació, creació de continguts digitals, i comunicació en xarxa.

Començareu amb un qüestionari en línia per avaluar el vostre nivell actual de competència digital. Després, participareu en tallers per aprendre a utilitzar eines de productivitat com Google Docs i plataformes de blogs com WordPress o Blogger. Aquesta fase culminarà amb la creació d'una entrada de prova en un blog que hauràs creat.

A continuació, tindreu l'oportunitat de reflexionar sobre el que heu après i de planificar un projecte de blog d'opinió. Finalment, implementareu aquest pla i creareu un blog d'opinió sobre un tema actual de la vostra elecció, fent servir les habilitats que heu adquirit.

Amb aquesta SA, no només millorareu les vostres competències digitals, sinó que també contribuireu a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 4 (Educació de Qualitat) i l'ODS 9 (Indústria, Innovació i Infraestructura). Estem emocionats de veure què creareu!

Tornar a: Digitalització, 4t ESO

Creado con eXeLearning (Ventana nueva)